16e Openluchtdienst 2024

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

16e Openluchtdienst 2024

juni 9 |14:30 - 15:30 UTC+0

Dr. Reilinghplein Dr. Reilinghplein 1
Leerdam, 4141 DM
Cost: Gratis

Het is bijna zover, de 16e Openluchtdienst in Leerdam! Daar ze we heel erg dankbaar voor! Ook dit jaar hopen we weer veel mensen samen te brengen om te zingen en God te aanbidden in de openlucht in Leerdam. Deze editie staan we stil bij het thema ‘Jij bent in beeld!’ met spreker Gor Khatchikyan. De band Connect uit Leerdam zorgt voor de samenzang en muziek. De Openluchtdienst wordt georganiseerd voor iedereen; of je nu lid bent van een kerk of gemeente of juist niet, je bent meer dan welkom!

Bezoekers informatie

Tijden
De dienst begint om 14:30 en duurt ongeveer een uur.

Kosten
De toegang is gratis. De dienst wordt mogelijk gemaakt door diverse Leerdamse kerken, sponsors en donateurs (‘Vrienden van…’). Tijdens de dienst wordt er een collecte gehouden waarvan de opbrengst gaat naar Leerdam Praise voor de onkosten van de dienst. Er kan contact geld gedoneerd worden en digitaal via de Givt app, een QR-code hiervoor staat in het programma boekje.

Zitplaatsen
Er staan voldoende stoelen klaar op het plein, een eigen stoel meenemen is niet nodig.

Locatie en bereikbaarheid
Het adres van de locatie van de Openluchtdienst is: Dr. Reilinghplein 1, 4141 DA Leerdam Bekijk in Google Maps
We adviseren zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen. Mocht dat niet mogelijk zijn is er gratis parkeergelegenheid bij het station of bij de Vrijheidsstraat.

Toegankelijkheid
Het plein is goed bereikbaar met een rolstoel, de aanwezige vrijwilligers wijzen een plek aan. Er is een gebarentolk aanwezig die de liederen en gesproken tekst omzet in gebaren.

Programmaboekje
Vooraf aan de dienst worden er programmaboekjes uitgedeeld met de liedteksten en de Bijbeltekst bij de overdenking. Het programmaboekje is ook hier te bekijken.

Weersomstandigheden
Informatie over de weersomstandigheden en het al dan niet doorgaan van de Openluchtdienst geven we via deze site en op Facebook en Instagram.

Vragen en opmerkingen
Heeft u na afloop van de dienst behoefte om na te praten? Spreek gerust iemand van de organisatie aan (wij zijn herkenbaar aan een blauw shirt). Vragen en opmerkingen vooraf aan de dienst kunt u stellen via het contactformulier of door een berichtje te sturen via onze social media kanalen.

Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste updates over de Openluchtdienst!

Details

Datum:
juni 9
Tijd:
14:30 - 15:30
Cost:
Gratis

Locatie

Dr. Reilinghplein Dr. Reilinghplein 1
Leerdam, 4141 DM
+ Google Maps