Openluchtdienst 2020 vervalt

De Openluchtdienst en het COVID-19 virus

Vanwege de maatregelen van de overheid in verband met het Corona virus hebben we besloten om de Openluchtdienst van 14 juni te laten vervallen. Ook al gelden de maatregelen nu tot 1 juni, het is onzeker of een grote evenementen gelijk daarna wel door kunnen gaan.

Het programma en de spreker houdt u nog van ons te goed, die bewaren we voor volgend jaar. Want in 2021 hopen we op zondag 13 juni dan weer een Openluchtdienst te organiseren. Dat hopen we, want deze tijd en het besluit wat we moeten nemen zet ons stil. Stil bij de kwetsbaarheid van het leven. Dankbaar voor alle diensten en evenementen die wel ‘gewoon’ door konden gaan de afgelopen jaren. Ook dat was allemaal niet vanzelfsprekend.

God heeft ons leven in Zijn hand. En ook al zijn nu veel dingen anders en kunnen we elkaar niet ontmoeten omdat we afstand moeten houden, God is wel dichtbij. Met Pasen denken we terug aan het sterven van Jezus aan het kruis voor onze zonden. God wilde geen afstand meer tussen Hem en ons, daarom stond Jezus op uit de dood. Hij maakte ons vrij en mogen we, zonder gevaar, voor altijd dichtbij God komen.