Concert Marcel Zimmer 11 juni 2016 - 10 jaar Leerdam Praise

Kees Kraayenoord en de Leerdam Praiseband - 12 juni 2016 - 10 jaar Leerdam Praise

Martin Brand - sprak en zong bij de Openluchtdienst 14 juni 2015

Zonnige Openluchtdienst

Leerdam Praise kijkt terug een op een geslaagde 11e Openluchtdienst van 11 juni.

foto3_leerdam_praiseDeze bijzondere jaarlijkse dienst, georganiseerd samen met een aantal Leerdamse kerken en gemeenten vond plaats op het Dokter Reilinghplein. Het warme, zonnige weer vormde dit jaar een uitdaging maar weerhield de ruim 700 bezoekers niet. Gelukkig nam de bewolking kort na de start van de dienst toe en af en toe was er een verfrissend windje.

De bezoekers maakten dankbaar gebruik van het water wat het Rode kruis uitdeelde tijdens de dienst.

De dienst stond in het teken van het thema ‘Wie ben ik?’. Spreker Timo Hagendijk nam de bezoekers o.a. mee in het Bijbelverhaal van de wonderbare visvangst. Hierin werd duidelijk hoe God zorgt voor ons, ook als we dat zelf niet verwachten. De kinderen kregen ook uitleg over het thema van de dienst. De spreker had hiervoor een ui meegenomen. Net als bij een ui moeten er wat schillen af op bij jezelf te komen. Maar ben je daar eenmaal, dan ontdek je iets moois; je bent bijzonder, een kind van God.

De Leerdam Praise band zorgde voor de muzikale begeleiding. De aanwezige doventolk zette de liederen en woorden om in gebaren. De dienst werd afgesloten met het lied ‘Laat ons samen een zijn’ van Sela. Na afloop bleven veel bezoekers nog wat drinken en napraten. Op de Facebook pagina en site staan foto’s en video’s van de dienst.

Het eerste lied “met open armen” is op video opgenomen. Kijk en luister het hier nog eens terug.
IMG_3562Old2017-achterzijde