Samenstelling van de band

Wij willen graag de bandleden verder aan je voorstellen. Ieder bandlid heeft een stukje geschreven over zichzelf en hoe hij/zij de taak in band ziet. IMG_7911

Hieronder in alfabetische volgorde:

André Hooijer (zang)

Er wordt wel eens gezegd: zingen is dubbel bidden. Dit is gelijk ook één van de redenen waarom ik erg graag zing. Ik ben André Hooijer en ik ben getrouwd met Renate! Wij zijn sinds we ons in deze streek hebben gesetteld lid van de NGK hier in Leerdam. In het dagelijks leven werk ik bij een architectenbureau, maar in mijn vrije tijd zing ik graag! Het zingen is mij al vroeg meegegeven door mijn ouders en ik heb als diverse jaren bij een muziekvereniging muziek gemaakt. Sinds een jaar of vijf heb ik het zingen weer opgepakt , o.a. in Praiseband Witness en af en toe help ik met de begeleiding van kerkdiensten in de NGK. Ik vind het erg mooi om op deze manier met mijn geloof bezig te zijn. Zingen voor God, Zijn Naam groot maken en met het zingen hoop ik anderen te inspireren!

Rik Ploeg (gitaar)

Ik ben Rik, ik ben 17 jaar, ik woon in Asperen en ik ben lid van de Nederlands Gereformeerde Kerk in Leerdam. Ik speel gitaar sinds ik vijftien jaar oud ben en heb dat altijd met plezier en enthousiasme gedaan. Altijd met het oog op het hoogste doel: God! Ik vind het ontzettend leuk om in de LP band te spelen en ik wil zo God de eer geven die hem toekomt. Ik ben ervan overtuigd dat God mij een talent voor muziek heeft gegeven en daarmee zal ik Hem dienen. Deze band is voor mij een hele nieuwe ervaring waar de nodige uitdagingen bij komen kijken. Ik ben dus erg blij dat ik dit mag gaan doen!

Prijs de Heer! 😀

Rik

Willem Ploeg (basgitaar)

Hoi, ik ben Willem Ploeg en ik ben 20 jaar oud. Mijn hobby’s zijn sporten en vooral muziek maken/luisteren.
Ik speel nu al een paar jaar de basgitaar en ik hou stiekem ook wel een beetje van zingen.

Justin v.d. Heuvel (piano)

Sinds een jaar of 7 ben ik organist van GKv de Hoeksteen in Leerdam. Voor die tijd heb ik wat jaartjes trompet gespeeld.
Piano spelen bij de Leerdam Praise Band is een ontzettend leuke uitdaging. Muziek maken is voor mij een uitlaatklep. Ik kan mijn geloof beter uiten met mijn vingers dan met mijn mond. Het is ontzettend inspirerend om samen met muziek bezig te zijn en met elkaar de naam van onze God groot te maken!

Laura Vermeer (zang)

Mijn naam is Laura Vermeer en ik ben 22 jaar. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd als interieuradviseur. Naast lekker creatief bezig zijn, zing ik ook erg graag! Ik heb een tijdje zangles gehad om allerlei technieken te leren die bij het zingen komen kijken. Naar mijn mening is het belangrijk je talenten te gebruiken en deze in te zetten in het koninkrijk van God. Daarom vind ik het ontzettend leuk dat ik deel mag uitmaken van de Leerdam Praise Band.

Marco Woudenberg (drums)

Hallo! Ik ben Marco en ik ben 20 jaar oud. Ik heb in verschillende bands gespeeld
en ook speel ik nog steeds in een orkest in Leerdam. Ik hou heel erg van muziek maken
en ik vind het leuk om steeds nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben blij dat er
nog veel meer mensen zijn die ook zoveel van muziek houden. Ik studeer
in Utrecht aan de Hogeschool. Ik heb het daar erg naar mijn zin. Gauw
tot ziens!
Marco Woudenberg